2 produs(e) in cosul dvs.

Despre produse

 

 

Prioritatea absoluta TIN: CALITATEA

Cartusele TIN pe care le comercializam sunt produse de TIN FACTORY intr-un sistem de management integrat calitate-mediu-ssm in conformitate cu ISO 9001/ ISO 14001 / OHSAS 18001. Producatorul independent Tin Factory este proprietarul marcii inregistrate TINŽ.

Fiecare cartus TIN a fost suspus verificarilor tehnice riguroase pe toata durata fabricatiei sale, la finalul careia a fost testat conform celor mai inalte standarde (DIN/ISO/CEN) pentru calitatea copiei si numarul de pagini. Fiecare cartus TIN a trecut printr-un sistem de postcontrol (proces original dezvoltat in laboratoarele TIN Technical Team) pentru detectarea si eliminarea celor mai imperceptibile defecte de fabricatie. Cartusele TIN au garantia producatorului ca performantele sale sunt identice sau chiar superioare cartuselor OEM referitor la calitatea listarii, cantitatea de cerneala / toner, numarul de pagini listate.

 

Cartusele TIN: LISTEAZA PERFECT SI COSTA PUTIN !

Mult mai ieftine decat cele OEM, cartusele marca TIN ofera o calitate perfecta a imprimarii, permitandu-va totodata sa faceti economii substantiale. Printr-un calcul simplu, veti ajunge la concluzie surprinzatoare - ca la fiecare cateva cartuse TIN folosite, ati castigat cate o imprimanta intreaga !!!

 

Ambalajele TIN: un maxim de protectie pentru produs

Cartusele de imprimanta sunt bunuri de inalta tehnologie, care trebuie manipulate cu mare grija. De aceea sunt ambalate individual in cutii concepute special pentru a le oferi un maxim de protectie, iar clientilor un maxim de informatii utile, precum:

  • Modelul cartusului
  • Poza cartusului
  • Lista completa a imprimantelor compatibile
  • Continutul / capacitatea de listare (ml/pag.),
  • Culoarea sau culorile,
  • Codul de bare,
  • Data expirarii,
  • Garantia producatorului.

TIN si protectia mediului

Cartusele TIN sunt fabricate in conformitate cu cele mai noi standarde europene in domeniul protectiei mediului. In procesul de fabricatie se folosesc materii prime noi si refolosibile, economisindu-se astfel importante resurse naturale.

 

 

CARTUSE TIN PENTRU IMPRIMANTE INKJET SI LASER

 

 

 

Magazin on-line al fabricii de cartuse TINŽ. Cumparati DIRECT de la producator, care din 1997 a fabricat si exportat in UE peste UN MILION de cartuse! Producator certificat ISO 9001 / ISO14001. Economisiti bani si timp - comandati cu doar cateva click-uri si primiti intr-un timp record (24/72h) orice cartus pt. imprimanta dvs., oriunde v-ati afla in Romania! Cartuse de ultima generatie, marca TINŽ, cu cerneala (inkjet) si toner (laser), pt. imprimante, faxuri, multifunctionale, copiatoare, marcile HP, Canon, Lexmark, Epson, Samsung, Olivetti, Minolta, Ricoh, Xerox, Brother, Kyocera, Panasonic, etc.