2 produs(e) in cosul dvs.

Termeni si conditii

1 - DISPOZITII GENERALE :

Prin prezenta se stabilesc conditiile de vanzare a produselor din magazinul on-line www.cartuseTIN.ro, proprietate a SC TIN FACTORY SRL.

Prin inregistrarea unei comenzi, clientul consemneaza acordul sau cu prezentele conditii.

2 - PRODUSE :

Magazinul on-line www.cartuseTIN.ro este specializat in comercializarea consumabilelor informatice si de birou catre persoane fizice si juridice din Romania.

Pentru fiecare dintre produsele sale, www.cartuseTIN.ro se obliga sa afiseze acele caracteristici tehnico - economice care sa permita cumparatorului o identificare, comparare si alegere corecta.

www.cartuseTIN.ro isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz caracteristicile produselor afisate.

Produsele comercializate respecta legislatia romana in vigoare.

Toate marcile produselor de pe www.cartuseTIN.ro sunt marci inregistrate.

SC TIN FACTORY SRL nu poate fi considerata responsabila pentru utilizarea necorespunzatoare a produselor comandate.

a - Termenul de valabilitate

Termenul de valabilitate al produselor TIN este de 24 luni de la data fabricatiei, data expirarii fiind incriptionata pe ambalaj. Conditii de depozitare: in ambalajul original, ferite de lumina intensa si umiditate excesiva. Temperatura de depozitare si utilizare: 15-35°C.

b - Compatibilitate

Pentru fiecare cartus TIN, SC TIN FACTORY SRL garanteaza compatibilitatea perfecta cu modelul de imprimanta afisat.

In cazul eventualelor erori de afisare, SC TIN FACTORY SRL va suporta costurile trimiterii produselor corecte.

Cartusele TIN nu sunt fabricate de constructorii echipamentelor (OEM) pentru care au fost concepute. Numele producatorilor de echipamente si marcile acestora sunt mentionate numai in scopul identificarii corecte a cartuselor.

3 - PRETURI

Preturile afisate pe www.cartuseTIN.ro sunt exprimate in RON.

Facturarea se face la preturile afisate in momentul inregistrarii comenzii, cu exceptia eventualelor greseli sau modificari ale TVA. TVA este de 19%.

Confirmarea oficiala a preturilor din momentul inregistrarii comenzii o reprezinta e-mailul trimis automat de www.cartuseTIN.ro.

4 - CONDITII DE PLATA :

Plata comenzii se poate face prin:

 • Ramburs: - comanda este procesata imediat, iar contravaloarea comenzii se achita in momentul receptionarii coletului.
 • Transfer bancar: - factura se achita in avans prin transferarea sumei aferente in contul SC TIN FACTORY SRL. Comanda este procesata dupa primirea confirmarii de plata;

5 - LIVRAREA :

 

In functie de decizia fiecarui client, livrarea se poate efectua prin :

 • CURIER RAPID
 • POSTA ROMANA

Timpul maxim de procesare a comenzilor este de 24 de ore (in functie de disponibilitatea produselor in stoc).

Durata maxima a transportului, in functie de modalitatea de livrare aleasa, este de 48-96 ore. Taxele de transport sunt inscrise pe factura si se achita in acelasi timp cu contravaloarea produselor comandate.

Comanda se livreaza la adresa indicata de client. In cazul in care aceasta este gresita, clientul va suporta costul transportului dus-intors.

6 - LIMITELE RESPONSABILITATII :

 • SC TIN FACTORY SRL nu poate fi responsabila pentru neonorarea unei comenzi din cauza nefunctionarii serviciilor de transport, serviciilor financiar-bancare sau din cauza calamitatilor naturale. In ceea ce priveste produsele cumparate in scopuri profesionale, SC TIN FACTORY SRL nu este responsabila de pierderile indirecte de exploatare, de profit, daune sau taxe care ar putea interveni.
 • Alegerea si decizia de cumparare a unui produs fac obiectul responsabilitatii clientului. Alegerea unui produs gresit nu face obiectul unei despagubiri, rambursari sau tragerii la raspundere a societatii SC TIN FACTORY SRL, exceptand cazurile de neconformitate cu comanda, de defecte de fabricatie sau in cazul restituirii produselor.
 • Comenzile trebuie onorate in maxim 30 de zile calendaristice de la data inregistrarii. Dupa aceasta perioada, orice comanda restanta este anulata.
 • SC TIN FACTORY SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru:
  • defectiunile determinate de nerespectarea conditiilor de utilizare
  • solicitarile de retur primite dupa expirarea termenului de valabilitate / garantie

7 - DREPTUL LA RESTITUIRE

Consumatorii au dreptul de a restitui orice produs cumparat in termen de 7 zile calendaristice de la data primirii comenzii si de a primi contravaloarea sumei achitate, fara penalitati, mai putin costul transportului.

Inainte de a restitui un produs, va rugam sa ne contactati telefonic, la numarul 0256/20.70.20 sau prin e-mail, la : cartuseTIN@cartuseTIN.ro, specificand numarul comenzii dvs si motivele pentru care doriti sa restituiti produsele.

Dupa primirea acceptului nostru, produsul trebuie restituit intact, in ambalajul original nedesfacut, cu toate accesoriile (instructiuni de utilizare, garantii, etc...).

In caz contrar, se pierde dreptul la restituire si produsul va fi inapoiat clientului pe cheltuiala sa.

8 - CONFIDENTIALITATEA DATELOR :

SC TIN FACTORY SRL se obliga sa nu divulge tertilor, sub nici o forma, datele personale ale clientilor sai.

Conform legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, clientul dispune de dreptul de acces si modificare a datelor personale.

9 - JURISDICTIE :

Toate vanzarile SC TIN FACTORY SRL sunt considerate ca avand loc la sediul sau social care constituie si locul de plata.
Orice litigiu intra sub jurisdictia Tribunalului de la sediul vanzatorului, indiferent de imprejurarile eventualelor litigii.

10 - REZERVAREA DREPTULUI DE PROPRIETATE :

Produsele livrate raman in proprietatea SC TIN FACTORY SRL pana la achitarea lor integrala de catre cumparator.

DATELE SOCIETATII
SC TIN FACTORY SRL
Str. Amurgului nr. 1
300278 Timisoara
Romania
C.U.I. RO9872933
IBAN: RO76INGB0002008209988911
ING Bank Timisoara
Mail: cartuseTIN@cartuseTIN.ro
Web: www.cartuseTIN.ro

Magazin on-line al fabricii de cartuse TINŽ. Cumparati DIRECT de la producator, care din 1997 a fabricat si exportat in UE peste UN MILION de cartuse! Producator certificat ISO 9001 / ISO14001. Economisiti bani si timp - comandati cu doar cateva click-uri si primiti intr-un timp record (24/72h) orice cartus pt. imprimanta dvs., oriunde v-ati afla in Romania! Cartuse de ultima generatie, marca TINŽ, cu cerneala (inkjet) si toner (laser), pt. imprimante, faxuri, multifunctionale, copiatoare, marcile HP, Canon, Lexmark, Epson, Samsung, Olivetti, Minolta, Ricoh, Xerox, Brother, Kyocera, Panasonic, etc.